lördag 28 augusti 2010

Kök

Nu har vi levt i den här röran i över två veckor. Herr T har verkligen jobbat hårt för att få snyggt i vårt kök. Visst har vi andra också gjort en del, men det är en droppe i havet i allt det här. Det blir nog rena semestern på måndag när han börjar jobba igen.










Nu börjar det det i alla fall likna något och bilderna här är ett minne blott! Idag (och framöver) ska vi städa och sätta tillbaka allt igen, sen kommer de fina bilderna!

lördag 14 augusti 2010

Plastkasse

På semestern i Grekland i sommar började jag virka en kasse av alla plastpåsar vi fick när vi handlade. Tanken var att jag skulle ha den som badkasse, men den blev inte klar förrän vi var på hemväg. Det kanske egentligen inte gör så mycket, för den blev alldeles för lång. Dessutom blir den längre och längre för var gång jag använder den och snart måste jag ha hjul under för att kunna få den med mig :-)
Hur man enkelt och snabbt gör "plarn" kan man se hos My recycled bags.
Jag undrar vad man annars kan göra av alla tompåsar. 

söndag 8 augusti 2010

Bacillskräck?

Nej, det har jag långtifrån. Det vore stört omöjligt att ha som förskollärare och fembarnsmamma :-). Dock händer det ibland att jag använder handsprit. I synnerhet när man är ute på stan en hel dag och sen ska äta med fingrarna. Nu tröttnade jag på den fula flaskan och här är resultatet:

Före

Efter





söndag 1 augusti 2010

Nya bildgåtor

Nu tänker jag göra ett försök att göra nya bildgåtor på 70%Foto. Gå dit och se om du kan gissa vad bilden föreställer. Lycka till!