söndag 16 september 2012

Cykeltur i Köpenhamn

Ännu en söndag tillsammans med grannarna! 

Idag var vi tolv personer som tog tåget över till Köpenhamn. Vi tog en cykeltur med guide i Köpenhamn. Jag har aldrig cyklat i Köpenhamn och trodde det skulle bli lite besvärligt med all trafik. Det var det absolut inte. Danskarna är ett cyklande folk och det var väl tillrättalagt för att ta sig fram på två hjul. Guiden, som var mycket trevlig, förde oss runt i stan och berättade lite om de ställen som vi stannade på. Cyklarna vi fick hyra var bra att cykla på. Det enda man kunde klaga lite på var vädret. Kallt och blåsigt. Det hade vi definitivt inte bokat, men vi fick trots det en härlig tur!




 En fin innergård.

 Gråbrødre torv



 I Christianshavn hade någon prytt broräcket så här fint!

 Turen avslutades med smørrebrød på Restaurant & Café Nytorv. Fantastiskt gott!


2 kommentarer:

  1. De verka va en härlig tur ,men att cykla i Danmark, det har jag aldrig provat, verkar farligt när man är där inne och bara går , stark trafik och fort går det .
    Mysiga bilder , nån bild kännde jag allt igen .
    Vi har ätit Danska smörrebröd idag .
    Köpte i stan de var Höstyra .
    Ha det bäst och tack för ditt besök hos mig !

    SvaraRadera
  2. Hey, very nice site. I came across this on Google, and I am stoked that I did. I will definitely be coming back here more often. Wish I could add to the conversation and bring a bit more to the table, but am just taking in as much info as I can at the moment. Thanks for sharing.
    Bigfat iBusinesses is a leading IT company focused on delivering real results to global businesses to help them experience certainty. Please visit us at Bigfat ibusinesses

    SvaraRadera