onsdag 4 november 2009

FYND!

Idag köpte jag den här fina gamla maskinen, en Bosch 1001 R, på Blocket för 400:-. Till den fick jag degkrok (eller rörarm, som det så fint heter) samt en liten vispskål med dubbelvisp. Jag hade Blocket-sidan uppe igår kväll och såg annonsen precis när den kom in. Tur!

Skyndade mig hem och satte en deg innan jobbmötet på kvällen. Den här blandar minsann ordentligt! Här har jag en deg med 1 liter vatten och degen stannade snällt i skålen.

Det blev två rejäla limpor. Inte så vackra, men jag hade lite väl bråttom. Dessutom fick degen jäsa ute i kylan på verandan under tiden jag var på mötet och jag har lite svårt för att hantera degen när den är kalljäst.

2 kommentarer:

  1. Det kallar jag fynd. Jag har en likadan fast nyare. Jag är jätte nöjd med min. Min mor hade också en sådan så mitt val var lätt när jag ville ha en. På jobbet så finns det en Elektrolux men den gillar jag inte lika mycket men den är ju bättre än ingen alls.

    SvaraRadera
  2. Vad bra att du hittade en ny :)

    Jag har stått och suktat efter en Kitchen aid här i New York. Men jag tänker hela tiden också på din recension... Hoppas att allt är bra :)

    SvaraRadera