Före ...
... och efter!
Före ...
... och efter!
Före ... (ser ganska äckligt ut!)
... och efter!
Aprikosmarmelad
Lägg 200 g torkade aprikoser i blöt i 2 dl vatten några timmar eller över natten.
Häll aprikoserna med vattnet i mixern tillsammans med 1/2 dl apelsinjuice. Mixa till önskad konsistens.
Häll smeten i en kastrull och häll i 2 1/2 dl syltsocker.
Koka upp och låt sjuda i 15 - 20 minuter.
Gör marmeladprov för att se om det är klart.
(Marmeladprov gör man genom att hälla lite av marmeladen på ett fat. Låt kallna och dra med en sked igenom. Det ska bildas en gata som inte rinner ihop när den är färdigkokt.)
Häll upp i rena och torra burkar.
hihi, det här inlägget gillade jag :) otippat med marmelad i slutet, inte så dumt. Alla tre efterbilderna ser mycket trevliga ut :)
SvaraRaderaÅåh vilka fina fodral och aprikosmarmeladen ser ljuvligt god ut!!
SvaraRadera