onsdag 1 juli 2009

Födelsekalas


Igår hade vi 30-årskalas här i familjen. Eller 2 x 15, kanske är mer korrekt. Det var "minstingarna" som fyllde år och vi firade på kvällen med hemlagad pizza och kladdkaka och Storasyster kom på besök. Grattis på er! 
Idag har vi skickat iväg dem båda på konfirmationsläger. Inbitna stadsbarn, ut på landet till mygg och sjö :) Det ska nog göra dem gott!

Husrenoveringen håller på för fullt, även om det inte ser ut att hända så mycket. Det måste målas och målas och målas. Läggas golv och sågas lister. När andra ligger och solar i sina trädgårdar står Elvira och tar en paus och tittar längtansfullt ut. Nu är det i alla fall inte så mycket kvar inomhus. Golvet i badrummet ska läggas och lite lister i kök och badrum målas och sättas dit. Sen kan det roliga börja! Elvira har varit i möbelaffären och beställt ny säng och soffa. Något nytt vill hon ju ha när hon flyttar. Snickaren har fått klart garderoben, som ska installeras i morgon och köks- och badrumsinredningen räknar vi också med att få på plats den här veckan.

3 kommentarer:

  1. Så fint Elvira får det i sitt hus! Håller på att fixa till min dotters dockskåp (ett gammalt vitrinskåp som jag målat & satt upp lite designpapper på insidan av ryggen) & blir inspirerad - ska bli spännande att se färdiga resultatet!

    SvaraRadera