onsdag 15 juli 2009

Turridning på Kullaberg


Förväntansfull åkte jag hem till Syster Yster i måndags morse för att följa med henne och Systersonen på turridning på Islandshäst på Kullaberg. Det var min present från dem när jag fyllde år och äntligen hade vi lyckats hitta en dag som vi alla kunde och då det dessutom fanns lediga platser. Tyvärr kunde inte Systerdottern följa med eftersom hon hade "hoppat av sin häst lite för häftigt" och nu har armen i stort bandage. 
Det var verkligen en upplevelse, vill jag lova! Uppför och nerför branta, steniga backar, men hästarna klarade det galant. Det var kanske tur att jag satt på hästryggen och inte gick själv :) Om jag kommer att göra om det, det vet jag faktiskt inte, feg som jag nu är, men jag tänker definitivt be Syster Yster om att få prova att rida hennes häst på slät mark i hagen igen. Det känns absolut som om jag skulle klara det bra nu. Tack så mycket Syster Yster & Co!
Elvira klarade tyvärr inte av att hålla sig kvar på hästryggen, så hon fick posera bland andra stenar, därav ingen hjälm ;). Hästen har jag faktiskt med berått mod stulit från Syster Yster en gång när vi var ganska stora och mina barn har flitigt lekt med den. Jag har berättat och bett om ursäkt, men tänker inte lämna tillbaka den :-)

5 kommentarer:

 1. Grattis till en lyckad ridtur!


  Jag funderar lite på hur Elvira har kommit till... Vill du berätta?

  SvaraRadera
 2. Skönt med nån som förstår...

  Jo - jag menade mönster och sånt :)

  SvaraRadera
 3. Sv: haha visst var den! ^^

  SvaraRadera
 4. Mitt dockskåp fanns inte kvar längre - vilket innebär att jag måste bygga eller köpa ett. Tyvärr har jag inte så mycket plats där jag bor, vilket känns som platsen jag bör placera saker på. Så jag kanske får vänta.. Men man vet aldrig, jag kanske lyckas få bättre plats mer snart än vad man tror. Tills dess kanske jag får tillverka släktingar till Elvira :)

  blesselisa (snabela) gmail.com

  SvaraRadera
 5. precis såna leksaksponnyer hade jag o mina systrar när vi var små...

  kul med turridning!

  SvaraRadera