onsdag 21 april 2010

Disktrasehållare

 
När vi nu ändå håller på med disktrasor tänkte jag bara tipsa om disktrasehållaren Pluring från DesignTorget. Den klistras fast på väggen och sen bara (som vi säger här i Skåne) pregar man in trasan i den. Hur praktiskt som helst! :-)
Jag tittade också in till Medea och fick se hennes fina stickade disktrasor. Tror bestämt att jag ska sticka en jag också.

5 kommentarer:

 1. Håller med dig, jag har satt en på ena skåpluckan till handduken också:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hej du! Du har en award att hämta hos mig.
  Jag har också en sån där disktrasehållare, den är jättebra att stoppa in diskhandskarna i också!

  SvaraRadera
 3. Men HEJ vad roligt med en ny kontakt i bloggvärlden. Vilka fina disktrasor du gjort (gillar den lila jättemycket) . Jag ska verkligen försöka sticka en också. Min virkade funkar jättebra . Det som är knepigt är att övertyga maken. Och sen läste jag om ditt jobb (lite snabbt). Vad vi skulle ha mycket att prata om !! Mitt mål innan jag slutar som lärare är att inreda en matteverkstad och ge barnen glädje och kreativitet i sitt lärande. Och det har jag lyckats med. Visserligen Sveriges minsta ca 8 kvadratmeter, men mina treor älskar den och har gjort sen den kom till för 2½ år sedan.Det svåraste är att få andra kolleger att tända på detta och utveckla den . Många tycker att det är bara böcker som gäller. Hör av dig igen om du vill "snacka" vidare om detta. Ha en trevlig valborgshelg önskar Eva

  SvaraRadera
 4. Hej igen , nyss hemkommen från brasan . Jag var tvungen att gå in på din blogg igen och läsa lite bättre. Du skulle ju jobba med språk men eftersom ni samarbetar kanske du vill ha mina erfarenheter av matteverkstan. Jag jobbar på måndag och då ska jag ta lite bilder som jag kan skicka till dig.Tänk att både ha en matteverkstad och en språkverkstad på varje skola !Vi har ju så mycket material i våra förråd och skåp som kunde synliggöras . Du förresten nu såg jag att den lila trasan var virkad. Mycket trevlig.Och hållaren var ju perfekt. Ska komma ihåg den.
  Ha en skön helg ! Eva

  SvaraRadera
 5. Men mamma, disktrasehållaren gick ju sönder nästan direkt. Det var en bra idé men dålig kvalité. Rimmet säjer allt.

  /A

  SvaraRadera