tisdag 17 februari 2009

Tisdagstema - Handgjord


Den här veckans  Tisdagstema är som sagt "Handgjord". Eftersom jag redan har lagt in en massa saker jag själv gjort den här veckan visste jag inte riktigt vilken bild jag skulle välja. Jag bestämde mig därför för att ta med en bild som någon annan har gjort och då blev det huset som barnens farfar har gjort. Det är en exakt kopia av hans riktiga hus och det är så himla fint och välgjort. Jag kan inte se mig mätt på det. Jag älskar såna där pyttesmå saker. Om man tittar noga ser man originalet i bakgrunden.

8 kommentarer:

 1. Så roligt det måste vara att ha den fina modellen av farfars hus. Så skicklig han måste vara som kan göra ett så vackert arbete!

  /Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också små saker/miniatyrer! Jag hade varit själaglad för en sådan modell som dessutom har ett affektionsvärde som heter duga! :)

  (Svar: Djuren är 13-18 cm stora/små och stickade eller virkade.)

  SvaraRadera
 3. Tack. Jag har virkat den, ja.

  SvaraRadera
 4. Oj, det där var ett fint hantverke! Hade älskat att ha något sådant när jag var liten! :) Tack för att du var snäll och kommenterade min fusk-bild på temat! *L*

  SvaraRadera
 5. Vilken hantverkare han är !!!!!!
  Det är väldigt vackert...
  Välkommen till veckans bild nästa vecka :-)

  SvaraRadera
 6. Åh så härligt detaljerat och fint. Hoppas du hälsar "farfar" och berättar om alla komplimanger. =)
  Tack för kommentaren om farmors matta. Kan hända att den kommer dyka upp i större format på nån bild framöver. Annars är du välkommen in om du har vägarna förbi...

  SvaraRadera